Nordic Walking tanfolyam

Számtalan sport létezik, amit ki lehet próbálni, ha mozgásra vágyunk. Amennyiben nem elégszünk meg azzal, hogy egy zárt teremben izzasszuk ki magunkat alaposan, vagy egyedül futunk a parkban, akkor érdemes más irányban keresgélni. A Nordic Walking tanfolyam során, könnyedén megismerkedhetünk más emberekkel, akik kifejezetten szeretnek a természetben lenni. Gondolhatnánk, hogy egy olyan mozgásról van szó, amihez nincs szükség sok gyakorlásra, de valójában komoly felkészülést igényel. Nem véletlenül lett összeállítva a Nordic Walking tanfolyam.

Rá kell jönnünk, hogy milyen bot a leginkább ideális a mi esetünkben, és a tökéletes technikát is el kell sajátítani. Mielőtt belevágnánk, ismerjük meg az alapfeltételeket a meetingmyself.hu oldalon! Itt megtudjuk, hogy mire kell számítanunk a Nordic Walking tanfolyam során, és a javasolt felszerelést összegyűjthetjük már az első alkalom előtt. Vágjunk bele teljes meggyőződéssel ebbe a technikába, és olyat fogunk megtapasztalni, amire nem is számítottunk!

A kezdeti lépések megismerése után jöhet a komolyabb nekirugaszkodás. A Nordic Walking edzés alkalmával 6-7 kilométer lesz megtéve, ami alatt a betanult technikákat lehet kipróbálni és gyakorolni. Izom és idegerősítő a folyamat, ami még kiegészül koncentrációs, valamint egyensúlyi mozgáskoordinációval, majd a az egész végén egy levezető nyújtás zárja a sort. A Nordic Walking edzés Szentendre környékén a Pilisben zajlik. Pontosabb helyszínek a következők: Annavölgy, Dömörkapu, Sakanzen, Lajosforrás és Pilisszentlászló.

Számítsunk arra, hogy alaposan megmozgatjuk minden izmunkat! Érdemes bizonyos felszereléseket magunkkal vinni, aminek egyik fontos része a kellő mennyiségű és jó minőségű ivóvíz. Mivel a természetben zajlik a Nordic Walking edzés, készüljünk fel arra, hogy kapcsolatba kerülünk bizonyos élőlényekkel! Fontos lehet ezért a szúnyog és kullancsriasztó, ha nem akarunk kellemetlen csípésekkel hazaérkezni. Készüljünk fel mindenre és akkor nem érhet bennünket meglepetés! Fogadjuk meg a Nordic Walking edzés vezető tanácsait és így biztosan, csak a szép emlékekkel távozunk majd!

Print Friendly, PDF & Email