100% illóolaj készítmények rendelése

A 100% illóolaj

Ön is kedveli a különféle illóolajokat? Szeretne kipróbálni egy olyat, aminek több jótékony hatása van? Hallott már a geránium olaj sokoldalú alkalmazásáról? Használható például párologtatásra és légfrissítésre, ráadásul rovarűzőként is remekül beválik a levegőbe fecskendezve. Ha aromaterápiás fürdőt szeretne készíteni a geránium olaj segítségével, akkor 4-6 cseppet kell tejbe, mézbe vagy egyéb olajba keverve a fürdővízhez adni. Ez remekül enyhíti például az ekcémát.

Ha pedig relaxáló aromafürdőt szeretne készíteni, akkor ugyanezt az oldatot kell a fürdővízhez adni, majd 10-15 percig mártózni benne. A geránium olaj a bőrápolás terén is sokaknak bevált már. Remekül enyhíti az irritációt és a pattanások ellen is hatékonyan fellép. Aki még nem próbálta a geránium olajt, annak érdemes mihamarabb beszereznie, hogy élvezhesse a számos pozitív hatását. Száraz bőr esetén is használható, ha a testápolóhoz keveri, az oldalon található eljárás szerint. A rendszeres alkalmazás után jelentős eredmény észlelhető. A 100% illóolaj produktumok nagyszerűen beválnak az aromafürdők során. Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó nap után megmártózni egy jó nagy kád vízben. A fürdővízbe viszont ajánlatos néhány csepp illóolajt is tenni, hogy még sikeresebb és kellemesebb legyen a relaxáció. A meleg víz kitágítja a pórusokat, ennek következtében pedig a bőrön keresztül is felszívódnak a 100% illóolaj egyes hatóanyagai.

A víz párájával ezek az anyagok bejutnak az orron át a vérkeringésbe és az illékony anyagok segítik a szervezet regenerálódását. A 100% illóolaj, a természetes hatóanyagainak köszönhetően meleg borogatásként is kiválóan hat. Enyhíti a menstruációs görcsöket, a hátfájást, valamint a bélgörcsöket is. Ízületi gyulladások esetében is ajánlatos kipróbálni az illóolaj borogatást. Masszázs során is alkalmazható a 100% illóolaj készítmény, ugyanis teljes mértékben ellazulhat és ismét egyensúlyba hozhatja a testet és a lelket. Ha szeretne többet is megtudni erről, bátran nézzen szét a weboldalon!