A 3D látványkandalló bármelyik otthont feldobja

3D látványkandalló

A fűtéssel szemben gyakorta merül fel elvárásként, hogy hangulatos legyen, de emellett ne okozzon felesleges kényelmetlenséget. A 3D látványkandalló szemet gyönyörködtető megoldást jelent, ráadásul úgy varázsolja a klasszikus lobogó tűz élményét az otthonunkba, hogy nekünk nem kell a folyamatos takarítással foglalkoznunk.

A láng- és parázsimitáció tökéletes miliőt teremt, mindemellett az egység a levegő hőmérsékletét is villámgyorsan felmelegíti. A kínálatból könnyedén megválaszthatjuk milyen teljesítményű 3D látványkandalló elégíti ki az igényeinket. Akár falra szerelhető, akár beépíthető verzió mellett tesszük le a voksunkat, a több méretben elérhető fűtőtest minden lakásban egy csapásra meghitt légkört teremt.

Az energiatakarékosság jegyében, a fogyasztása meglehetősen alacsony, hiszen a hangulatról a LED-es megoldás gondoskodik. További előny, miszerint a 3D látványkandalló telepítése gyorsan és különösebb kényelmetlenségek nélkül megoldható. Igény esetén pedig különböző burkolatokba is beépíthető.