A Dremel multisatu bemutatása

Dremel

A multisatu az egyik legpraktikusabb szerszám, hiszen számtalan munkaterületen alkalmazható. A Dremel három az egyben satuja remek választás, hiszen önálló szorítóval és szerszámtartóval rendelkezik. Szinte akármilyen munkalapra felhelyezhető, legyen szó asztallapról vagy épp egy sima pultról.

Remek tulajdonsága, hogy 360 fokban elforgatható és 50 fokban megdönthető. A munkadarab így kényelmesen hozzáférhető a megfelelő szögből. A Dremel multisatu befogópofák alkalmazhatók a satuval és önállóan pillanatszorítóként is. Aki már használta, hamar megtapasztalta, hogy milyen egyszerűen befogható vele egy nagyobb, akár 170 milliméteres munkadarab is.

Milyen előnyökre számíthat még az, aki ezt a szerszámot választja? Egyértelműen a pozitívumok sorát erősíti az a tény is, hogy ez stabilan befogja a megszokottnál nagyobb eszközöket, és mindezt úgy, hogy közben védi az érzékenyebb munkadarabokat a sérüléstől.

A Dremel segítségével még az alaktalan, kerek vagy épp ovális tárgyak befogása is megoldható. A megfelelő alkalmazással a különféle eszközök gond nélkül kivehetők belőle. Az is előny, hogy a masina ellenáll a csavaró és hajlító erőknek, így stabilitást biztosít, illetve csatlakozást nyújt a Dremel irányfényhez.

A tisztaságot garantáló ipari gépek

Az ipari teljesítményre képes masinák hallatán leginkább a port és törmeléket hátrahagyó szerszámokra gondol az ember, akárcsak a fúrógépre, bontókalapácsra, falhorony maróra és az asztali gyorsdaraboló. Pedig vannak olyan ipari gépek is, amik a takarításban nyújtanak hatalmas segítséget.

Ilyen a Bosch GAS 12-25PL száraz/nedves porszívó. Arról a modellről van szó, amelyik szabadalmaztatott öntisztító technológiával rendelkezik. Kiváló szívóerővel bír, amihez hozzátartozik még az innovatív működés.

A tulajdonosok nagyon szeretik benne az alacsony fenntartási költségeket és a tényt, hogy az előszűrő technológia a fő szűrő élettartamát háromszorosára növeli. A porszívó az ipari gépek közül azért is tűnik ki, mert a statikus elektromosságot levezető szerelvények megakadályozzák a statikus feltöltődést.