A gyanúsan olcsó műanyag ablakokkal járó kockázatok

minőségi műanyag ablak

Nyílászárókat nem cserélünk minden évben, ezért amikor sor kerül erre, nagyon jól kell választanunk. A színvonalas darabok kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, de ezek mellett magas fokú betörés elleni védelmet biztosítanak. Hosszú távon tehát szinte biztosan jobban jársz egy minőségi műanyag ablakkal. Kiváló lakóklímát biztosíthatsz ezekkel az otthonodban, hiszen jól gondoskodnak a helyiségek csekély hőmérséklet különbségéről, a megbízható tömítések esélyt sem hagynak a hidegnek, meg a huzatnak.

A VEKA ablakprofilok esetében a többkamrás technika kifejezetten alacsony hőátbocsájtási értéket kínál. Mivel értékes fűtési energia takarítható meg ezekkel a nyílászárókkal, így a fűtési költségek jelentősen csökkennek. Továbbá, minimális lesz a CO2 kibocsájtás is. Az otthon nyugalmát nem fogja megzavarni a zajterhelés, ha VEKA profilok kerülnek beszerelésre, mert ezek hatékony védelmet nyújtanak az utca lármája ellen. Tudnod kell ezekről, hogy a legmagasabb zajvédelmi osztályba tartoznak.

Elhelyezkedésüktől, elérhetőségüktől függően teljesen eltérő biztonsági követelményeknek kell megfeleljenek a nyílászárók. A VEKA profilokból előállított nyílászárók speciális vasalatokkal, üvegekkel, kilincsekkel individualizálhatóak, tehát maximálisra képesek emelni a betörés elleni biztonságot. Több mint 50 szín és széles fadekor választékban rendelhetőek meg a műanyag ablakok, így pontosan a házad stílusának és színének tökéletesen megfelelőt választhatsz a veka.hu weboldalon.

A széles választék egyedi megoldásokat is lehetővé tesz, bármilyen típusú is az épület. Kiváló befektetésnek minősülnek az új nyílászárók, hiszen jelentősen emelik az ingatlan értékét. Például a kiváló minőségű SOFTLINE profilok hosszú évekig szépek maradnak, a sima felületüknek köszönhetően. Emellett nagyon könnyen és gyorsan megy a tisztításuk és karbantartást sem igazán igényelnek. Soha nem kell festeni a műanyag ablakokat, mint a fából készült társaikat. Összegezvén, minden szempontból jó választást jelentenek.