A Hajdu Z120E megállja a helyét

hajdu z120e

Minden háztartás elmaradhatatlan eleme az elegendő és a megfelelő hőmérsékletű meleg víz. Ha egy igazán megbízható berendezést keres erre a célra, akkor válassza bátran a Hajdu Z120E variációját!

Beszerzését biztosan nem fogja megbánni, hiszen a működése kifogástalan, emellett esztétikailag is megállja a helyét. Rendkívül hosszú élettartamot produkál, ha a megfelelő hőmérsékletes üzemelteti. Ez a fok 60-65 Celsius kell, hogy legyen. Praktikusnak nevezhető, hiszen kis méretének köszönhetően könnyedén elfér bárhol. A Hajdu Z120E pozitívumai közé sorolható, hogy egyszerre több vízfelvételi hely ellátására is alkalmas. Egyenletes hőmérsékletű meleg víz mellett egyáltalán nem kell attól tartania, hogy például zuhanyzás közben leforrázza magát, ha esetleg valaki egy másik csapot vesz használatba.

A termék egészen kicsi hő veszteséggel működik, ami a freonmentes ciklopentán hab hőszigetelésének köszönhető. A Hajdu Z120E korrózió elleni védelemmel is el van látva, ami szintén az élettartamát növeli meg.