Az Adidas F50 egy igazi mestermű

Egy sportoló teljesítményében nagy szerepet játszik a felszerelés, aminek kifogástalannak kell lennie. Rengeteget dolgoztak az Adidas F50 focicipő tervezésén, illetve megalkotásán, mire sikerült elérni a végleges koncepciót, ami mondhatni, szinte vetekszik a tökéletességgel.

Az ergonomikus kialakításnak hála, a focista úgy érezheti, hogy semmit nem visel a lábán, ugyanakkor megfelelő stabilitást és tapadást biztosít esőben is a pályán, ami veszélyesen csúszóssá válik ilyenkor.

Az Adidas F50 dizájnban is újat mutatni, hiszen ebben az esetben innovációval párosult. Az oldaláról az orr részre átívelő csíkok nem csupán dizájnelemként funkcionálnák, hanem segítik a labdakezelést is, mivel csúszásgátló bevonattal vannak ellátva. Így kisebb az esélye annak, hogy a labda megcsúszik a cipőn.

Sokkal pontosabb passzokat és lövéseket produkálhat az a focista, aki az Adidas F50 viselése mellett teszi le a voksát. Az alexandersoccershoes.hu webáruházban ilyen és ehhez hasonló minőségi focicipők kaphatóak.