Az agar-agar kiváló előnyei

agar-agar

Főzés során gyakran használunk zselét, azonban a vegetáriánusok és a vegánok nem minden fajtát alkalmaznak az ételeikhez. Számukra az agar-agar optimális választás, ugyanis tökéletesen beilleszthető az általuk preferált étrendbe. A fittpiac.hu webáruházban kapható termék vörös algából készült, amiben több mint 70 féle elem található.

Van benne vas, bór, mangán, kobalt, cink, réz és szelén. Makro- és mikroelemek olyan kombinációját kínálja a vörös alga, ami hozzájárul a teljes szervezet egészségéhez. Az agar-agar ételekben történő felhasználása tehát számtalan előnnyel jár. Ez a növényi zselésítőszer tökéletesen alkalmas az állati eredetű változat kiváltására.

Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, sokoldalúan használható fel a konyhában. Még a legszigorúbb diétába is gond nélkül beépíthető. Ideális választás tortabevonatokhoz és egyéb desszertekhez. A webshopban kitűnő ár/érték arányban kapható a kifogástalan minőséget képviselő Vita2You agar-agar. Aki eddig még nem próbálta, itt az ideje, hogy megtegye!