Az esküvői dekoráció sokféle lehet

eskuvoi dekoracio

Nagyon széles a választék ebben a témában. Ha valaki kedveli a romantikát, akkor az esküvői dekoráció is valószínűleg olyan stílusban lesz kialakítva a nagy napon. Ennek érdekében be kell szerezni az erre megfelelő kellékeket, illetve tökéletes helyszínt kell választani.

A romantika, vagyis ez a stílus eleganciát, kifinomultságot és otthonos egyszerűséget sugároz. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, célszerű a régies bútorok beszerzése és a virágok lehetőleg élők legyenek.

A terítő lehet például fehér, fényes vagy lenvásznas. Az esküvői dekoráció, illetve az ehhez tartozó drapériák kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy elrejtse egy terem nem túl előnyös részeit. A háttérdrapériát díszítheti különböző színű szalagokkal, fényfüzérekkel, valamint elő virágokkal.

Az asztal mellett, a székeket is érdemes feldobni némi díszítéssel, ami lehet huzat, masni, esetleg néhány szál virág. Az esküvői dekoráció kialakításának csak a képzelet szab határt. Válassza ki a leginkább megfelelő kellékeket annak érdekében, hogy minél meghittebbé tegye az eseményt!