Az infraszauna hatékonyabb mint gondolnánk

A magas koleszterinszint nagyon elterjedt problémának számít manapság az emberek körében. Ez nem csoda, hiszen az élelmiszerekben rengeteg zsír és cukor található, amit csak keveseknek képes megfelelően feldolgozni a szervezete. A koleszterinszint szinten tartásában az infraszauna is a segítségünkre lehet.

Az infrasugarak olyan természetes folyamatokat indítanak be a testünkben, amelyek jótékony hatást fejtenek ki az egészségünkre nézve.

A mozgásszegény életmód elhízáshoz és bágyadt hangulathoz vezet. Hamar kedvetlenekké válhatunk, ezért nem árt egy bevált módszert választani, amivel mindig a toppon lehetünk. Az infraszaunában elég néhány percet eltölteni naponta, mert még ez is elég a feltöltődéshez.

Mivel a Napból érkező sugarak egy részét imitálja, ezért mondhatni természetes módszernek számít, annak ellenére, hogy a működése merőben eltér a hagyományos szaunáktól. Közel sem teszi annyira próbára a szervezetet, mint a finn szauna, hiszen azt sok esetben már nem ajánlják időseknek és gyermekeknek. Az infraszauna viszont teljesen biztonságos.