Az öntözésvezérlő rendszer nagyon praktikus

Öntözésvezérlő berendezés

A kertészkedés terén sem áll meg a technológia fejlődése. Egyre több hasznos és még hatékonyabb megoldás lát napvilágot, amelyek egyre kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az öntözést.

Az öntözésvezérlő berendezés közvetlenül a csapra szerelve szabályozza a víz folyását. Az akár kétzónás megoldás lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 ágon folyassuk a vizet a megfelelő helyre. A programozható rendszer több időintervallumban is működik, így naponta többször is használható. A ¾” vagy 1” átmérőjű kimenet bármilyen csapra könnyen felszerelhető, így ez nem okozhat problémát. Az öntözésvezérlő minden kiskert tulajdonosnak remek szolgálatot tehet, ahol nincs szivattyú vagy kút, hanem csak a kerti csap áll rendelkezésre.

Az elemmel működő kültéri öntözésvezérlő folyamatosan üzemelhet tavasztól nyárig, hiszen teljesen vízálló, a csapadék sem tesz kárt benne. Viszont télire be kell vinni a melegbe, mert a hideget nem viseli jól. A termék több típusa is megvásárolható a kertesontozes.hu webáruház kínálatából.