Bicikli utánfutó a csomagok szállításához

Bicikli utánfutó

Előbb vagy utóbb elérkezik az a pillanat mindenki életében, amikor a sok cuccot már nem tudjuk hová pakolni. A bicikli utánfutó nemcsak a csomagok elhelyezésére lehet alkalmas, hanem a gyerekek, de akár kedvenc házi állataink szállítására is.

Ezeknek az előnye, hogy amikor nem tartunk rá igényt, akkor össze lehet hajtani és el lehet pakolni, így a kerékpárokat is kényelmesen tudjuk használni. Utánfutó vásárlása előtt érdemes néhány kérdést feltenni magunknak.

Amennyiben a kicsiket szeretnénk vinni ide-oda és ezt szinte mindennap fogjuk csinálni, érdemes olyan modellt választani, amelyik biztonságos és könnyű, ránk való tekintettel. A legtöbb modell 2 gyermek szállítására alkalmas, így a testvéreket sem kell elszakítani egymástól.

Amennyiben inkább súlyt akarunk vinni, mondjuk a bevásárlás során beszerzett termékeket, lehet az egyszerű acélvázas fajta is megteszi. A bicikli utánfutó új kapukat nyit meg a mindennapi feladatok előtt, legyen szó az iskolába menetről vagy hétvégi családi túrákról.