Crayola világító nyomdavarázs a kicsik és nagyok örömére

Általában minden gyerek szereti a kreatív, kézimunkát igénylő tevékenységeket. Ugyanakkor, ezek a legtöbbször óriási felfordulással járnak és a lapon vagy más tárgyon kívül, amin dolgoznak, egészen biztos, hogy a kicsik keze, ruhája és még a környezetük is festékes vagy éppen ragasztós lesz.

A Crayola világító nyomdavarázs olyan csodás alternatívát kínál, amit a gyerkőcök és a szüleik is egyaránt imádni fognak, ugyanis a világító nyomdák csak a speciálisan erre kialakított lapon hagynak nyomot. Nem baj, ha hozzáérnek a ruhájukhoz, a szőnyeghez vagy éppen a kanapé kárpitjához, mert a Crayola világító nyomdavarázs olyan festékkel működik, amelyek ezeken egyáltalán nem fognak látszani.

A kedves és aranyos minták csak a Crayola világító nyomdavarázs csomagjában található papíron fognak életre kelni, ami nemcsak a lurkóknak lesz érdekes, hanem az anyukájuknak és apukájuknak is megnyugvást fog jelenteni, hogy nem kell majd a kreatív foglalkozás után kárpitot tisztítani, ruhát mosni vagy éppen a falat újrafesteni.