Csepel bicikli városi közlekedéshez

Csepel bicikli

Az 1900-as évek hajnalán az összecsukható kemping bringával indult hódító útjára a csepeli gyár. Az első modellek kezdetben Grazban készültek, majd ezt követően kizárólag a csepeli gyárban.

Főleg városi és trekking modellek közül választhatunk, hogyha a Csepel bicikli mellett döntünk. Ha két szóval kéne jellemeznünk ezeket a kerékpárokat, akkor az a kényelem és praktikum. Az alacsony felszereltségnek köszönhetően, a Csepel bicikliknek kicsi a szervizigényük.

Ha valamelyik alkatrész meghibásodik, elkopik és cserére szorul, akkor szinte fillérekért ki lehet cserélni. A zsúfolt városi forgalomban, aligha akad még egy olyan környezetbarát jármű, amivel gyorsabban lehetne haladni a Csepel biciklinél. Az árát illetően kimondottan gazdaságos választásnak számít.

Ezért az összegért strapabíró alkatrészekkel felszerelt bringát kapunk. A hagyományos kontrás hátsó fék még mindig megbízhatónak számít. Az első V-fék pedig kitűnően adagolható a finom megállás érdekében. A Csepel bicikli váltója pedig garantálja a pontos váltást.