Élményt generáló ajándékok kamasz fiúnak

Ajándékok mindenkinek

A kamaszok nyitottak, érdeklődőek, egyben felfedezők és olykor, de talán inkább többször lázadók is a régi dolgokkal kapcsolatban. Vannak klasszikus ötletek, ha valamilyen alkalomból megajándékoznánk egy tinédzsert, de lehet ideje új irányok felé tekinteni.

Újszerűen ható sporteszközök, felfújható relax ágy, túlélő kártya, ezek az ajándékok szinte bármelyik kamasz fiúnak tetszeni fognak. Más a fontos egy fiatalnak és egy felnőttnek, de az biztos, hogy a meglepetések kapcsán nem lövünk mellé, ha élményekben gondolkodunk.

Mert nem a tárgy maga, hanem az általa megszerzett élmény az, ami emlékképek formájában rögzül az elménkbe és olykor még évtizedek múlva is aktívan él bennünk.

Adjunk egy életre szóló élményt, amit a most még ifjú titán idős nagypapaként örömmel mesél el az unokáinak! Maxi teniszlabda, hogy jót játsszon a kutyával, focis zokni a csapatos élmények miatt, vitorlás modell az alkotás öröméért, ezek az ajándékok szinte bármelyik kamasz fiúnak tetszeni fognak. Az élményben van a szerethető emlék magja.