Ezért kedvelt az mBot Ranger

MBot Ranger

A mai játékrobotok leginkább a fiúkat fogják meg, azonban sok olyan lány is van, aki kíváncsian próbálgatja ezeket és nézi meg, hogy mit is tudnak. A programozható játék robot a fiúk körében azért annyira felkapottak, mert többnyire ők szeretik a szerelős, barkácsolós tevékenységeket. Általában ők azok, akiket sokkal jobban leköt mondjuk a számítógépes programozás, még akkor is, amikor alig értenek a masinához, viszont teljes mértékben hajtja őket a kíváncsiság és ez az új világ.

Egy vagány kis programozható játék robot azért annyira ellenállhatatlan a fiúknak, mert ők alapból is szeretnek szerelgetni, problémákat megoldani különféle eszközökkel. Erre pedig pontosan megfelel a programozható játék robot. Sőt, arról sem lehet megfeledkezni, hogy a mai robotok menők és korszerűek. A fiúk legtöbbször az összes robotos filmet, könyvet és eszközt begyűjtik, hiszen elvarázsolja őket ez a futurisztikus, egyedülálló világ. A programozható játék robot is ide sorolható, aminek nem tudnak nemet mondani, még abban az esetben sem, ha eddig nem voltak épp annyira oda ezekért az eszközökért. Azok a kisfiúk, akik a robotokat és a kocsikat is szeretik, nem fognak tudni ellenállni az mBot Ranger kelléknek sem, ugyanis ez egy sajátos robot tank, három kerekű versenyautó és egy egyensúlyozó robot egyben. Az mBot Ranger természetesen sok lányt is lenyűgöz, főleg azokat, akik plüssökkel, a Barbie-val és egyéb játékokkal nem szeretnek annyira játszani. Sok lányt azért nyer meg egyből az mBot Ranger, mert ez testesíti meg a rendet és azt, amikor a dolgok pontosan úgy működnek, ahogy azt a tulajdonos szeretné. A lányok mindezeket szeretik, már nagyon kicsi koruktól fogva.

A lányok legtöbbször nevet is adnak az mBot Ranger gépnek és különféle történeteket találnak ki hozzájuk, hogy még szórakoztatóbb legyen a játék. Ezzel pedig abszolút semmi baj, hiszen az intelligens kis masina akár egy speciális barát is lehet, akinek mindent el lehet mesélni, köszönhetően a kedves, barátságos kis külsejének, arcának. Az mBot Ranger mellett, a lányok nagy kedvence még a sokoldalúan átalakítható, Makeblock mBot Complete.