Filmnyomás kerámiára és textilre

filmnyomás

A rajzok, minták és feliratok felvitele különféle termékekre nem friss találmány. A filmnyomás valószínűleg a ma is használatos legrégebbi technológiák egyik. A működés alapelvét egy viszkózus állagú festékkel való bevonat adja, amit egy speciális sablonon keresztül visznek fel a termék felületére. Az eljárást széles körben alkalmazzák a különböző képek műanyag, fa-, papír-, szövet-, fém- és kerámiatermékekre történő festésére. A folyamathoz nagyobb számú anyag alkalmazható és mindegyikük eltérő fizikai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, így a filmnyomás során sokféle festéket használnak.

Vannak hőérzékeny, fluoreszkáló, fémtartalmú és más típusú színezékek, amelyeket a különféle anyagokhoz használnak. A szitázást a szövetre plasztiszol festékekkel hajtják végre, ami a megszáradás után egy vékony gumirétegre hasonlít. A filmnyomás Magyarországon az egyik legkedvezőbb árú nyomtatási módszerek közé tartozik, amit az A.A.Miller Szitanyomda alkalmazottai széles körben használnak a megrendelések teljesítése során.

A vászontáska nyomtatás olcsón ma már nem ritka jelenség

Manapság a szitanyomás előnyeit nemcsak a pólókon és bögréken, hanem egyéb termékeken is élvezhetjük. A színes, szép és nem mérgező vászontáska nyomtatás olcsón igénybe vehető szolgáltatás. Ha pedig szerepel rajtuk a cég emblémája vagy márkanév, akkor nagy hatékonyságot mutatnak egy termék vagy szolgáltatás népszerűsítésében, az ügyfelek számának növelésében, a vállalat imázsának javításában. Az ügyfeleinknek széles választékot és számos modellt kínálunk ehhez.

A vászontáska nyomtatás megrendelése révén kiválóan működő promóciós eszközt kap, amit vásárokon, konferenciákon, szemináriumokon vagy más eseményen hasznosíthat. Éljen Ön az ország bármelyik részén, biztos lehet abban, hogy a megrendelését időben kézbesítjük. Ha Budapesten tartózkodik, akkor választhat a különféle kézbesítési lehetőségeink közül, amelyekről a kollégánk tájékoztatja a rendelési folyamat során. A vászontáska nyomtatás jótékony hatással lesz a vállalkozása fejlesztésére.