Fogorvos Óbuda a Kolosy térnél

Fogorvos Óbuda

Érdemes évente egyszer-kétszer akkor is elmenni a fogorvoshoz, ha éppen semmilyen panaszunk nincsen. Az ellenőrzés bizony igen hasznos lehet a megelőzés szempontjából is, ezért tanácsos felkeresnünk a fogorvos Óbuda rendelőjét.

Dr. Kerekes Erwin és dr. Kovách Tünde, illetve a csapatuk tagjai szeretettel várnak minket a Kolosy tér szomszédságában. Rengetegféle kezelés elvégzésére nyílik itt lehetőség. Nincs akadálya a tömésnek, a gyökérkezelésnek, a pótlásnak vagy a szabályzásnak.

A fogorvos Óbuda kedden, szerdán és pénteken rendel. A kezelések elvégzésére igényes környezetben nyílik lehetőség. Garancia jár a tömésre és a fogpótlásra, de csak akkor, ha betartjuk a tanácsokat. Az árlista megtekinthető a Dental Family weboldalán. Látható, hogy korrekt áron dolgozik a fogorvos Óbuda területén.

Időpontot kérni a +36-70 205-1780-as telefonszámon tudunk. Hamar sorra fogunk kerülni, és megoldódik majd a problémánk. Maximálisan elégedettek leszünk a kezelések minőségével, illetve az irányunkban tanúsított bánásmóddal.