Huawei P9 Leica kamerákkal

Huawei P9 Leica
Huawei P9 Leica
Huawei P9 Leica

Azok, akik figyelik a mobiltelefon piacot, már megszokhatták, hogy a Huawei minden évben előáll valami izgalmas meglepetéssel. A 2016-os évben a Huawei P9 volt az, ami igazi meglepetést okozott a vásárlóknak. Nem a hihetetlenül alacsony ára volt, amin elcsodálkozhattunk, hiszen azt már megszokhattuk az évek során. Már első ránézésre is feltűnhet még a laikusok számára is, hogy a Huawei P9 kicsit más, mint a többi okostelefon. A hátlapon ugyanis egy dupla kamerarendszer található.

Persze ma már ezen sem lepődünk meg, hiszen sok más gyártó is leutánozta, és a Huawei cég is több modellt jelentetett már meg azóta hasonló konstrukcióban. A Huawei P9 azonban attól lett igazán különleges, hogy a kamerarendszer mellett ott díszeleg a Leica felirat is. A híres lencserendszereket, fényképezőgépeket és egyéb optikai felszereléseket gyártó cég munkáját dicsérik ugyanis a készülék kamerái.

Ezekkel a kamerákkal igazán izgalmas élménnyé válik a fényképezés. Sokan úgy tartják, hogy az okostelefonokkal nem lehet jó fényképeket készíteni, hiszen elsősorban nem ez funkciójuk, ezért nem is iparkodnak a gyártók, hogy megfelelő eszközökkel vértezzék fel a készülékeket. Azonban a Huawei P9 rácáfol erre az állításra.
A remek Leica kamera rendszereknek köszönhetően tökéletesen éles és valósághű fényképeket készíthet bárki. A kiváló csúcskategóriás készülék hamar elnyerte a vásárlók tetszését és pillanatok alatt felkerült az eladási listák élére. A Huawei P9 azóta is szimbolikus terméke a cégnek, és népszerűsége szinte semmit sem csökkent.