Jól jönnek a hasznos appok

Appok autósoknak

Manapság már nagyon sok mindennel kell számolnunk, amikor volán mögé ülünk. Egy hosszabb út során alaposan meg kell terveznünk az útvonalat, de a nagyvárosi forgalom sem könnyíti meg a dolgunkat, a parkolás szintén problémás lehet, nem beszélve a trafipaxokról.

Egyszerűen telepíthetőek hasznos appok az okostelefonunkra, amelyek meg fogják könnyíteni a mindennapjainkat, amikor autóba kell ülnünk. Az útvonaltervező segítségével könnyedén eljuthatunk a kitűzött célunkhoz.

Fizethetünk parkolási díjat a SIMPLE nevű alkalmazással, a fogyasztási napló pedig meg fogja kímélni a pénztárcánkat, mert ez alapos képet fog adni, hogy mikor mennyi üzemanyagot használtunk el. Ehhez mérten alakíthatjuk a vezetési stílusunkat.

A hasznos appok közé tartoznak azok, amelyek az elsősegélynyújtással kapcsolatos tennivalókat fogják velünk ismertetni. A GPS sebességmérő szintén jól fog jönni és a kategóriában a Speed Viewer is a hasznos appok közé tartozik, de a Hudway is nagyon jól végzi a dolgát. Ezek az alkalmazások remekül alkalmazhatóak a mindennapokban, ráadásul ingyenesek.