Kiknek ajánlott az Ilcsi hexapeptides hidratáló krém?

arckrém vízhiányos bőrre

A száraz bőr az öregedés első jele. Régóta bebizonyosodott, hogy a negatív környezeti hatások idő előtti változásokat okozhatnak. A jó minőségű arckrém vízhiányos bőrre segít ennek megelőzésében, annak megbízható védelmében. A megfelelően kiválasztott termékek normalizálják a bőr víz egyensúlyát és a természetes alkotóelemek hozzásegítenek az arc ideális megjelenéséhez, helyreállítják annak frissességét és fiatalosságát.

Az éjszakai vagy napi hidratáló készítmények régóta valódi életmentővé váltak azoknak a nőknek az életében, akik törődnek a szépségükkel és az egészségükkel. Az arckrém vízhiányos bőrre óvatosan és finoman ápolja az arc érzékeny bőrét anélkül, hogy elnehezítené azt. A nappali krémek, mivel nagyon gyorsan felszívódnak és szinte azonnal kiegyenlítik az arc felületét, kiválóan alkalmasak smink alá és segítenek a tökéletes makeup létrehozásában. A megfelelő termék vásárlásakor két alapvető tényezőre kell fókuszálni: az életkorra és a bőrtípusra.

A fiataloknak az arckrém vízhiányos bőrre egyszerű hidratálást biztosít. Ez a készítményekben található természetes olajoknak köszönhető. Az idősebb hölgyeknek jobb olyan terméket választani, ami ezen felül serkenti a kollagénnek a termelését is. Erre szolgál az Ilcsi hexapeptides hidratáló krém. A közelmúltig az arc ráncai botox injekciók útján kerültek kiküszöbölésre, amelyek az idegvégződésekre reagáltak.

Az eljárás után az arcizmok megnyugodtak a ráncok pedig kifeszültek. A botox használata nem túl bonyolult, de a mellékhatások, bár ideiglenesek, sokakat mégis elriasztanak. Manapság az injekciókat olyan kozmetikumok váltották fel, amelyek szintén ellazítják az arc izmait, de finoman és a bénulás érzete nélkül. Az Ilcsi hexapeptides hidratáló krém egyik fő alkotóeleme a hexapeptid, amit a spanyol tudósok 2003-ban szabadalmaztattak. Ezek a kozmetikumok a legjobb eredményt a 30–45 év közötti korosztály körében produkálják. De az Ilcsi hexapeptides hidratáló krém még az 55 éven felülieknél is kisimítja a ráncokat, bár meg kell jegyezni, hogy azok már nem tűnnek el teljesen.