Könnyen kódolható TSA zár kell?

TSA zár bőröndökhöz

Az utazás öröme rémálommá válhat akkor, ha ellopják a táskáját. A statisztikák azt mutatják, hogy jelentős számban megkerül ugyan a bőrönd, viszont teljesen kifosztva, még akkor is, ha a tartalmát ruhák vagy tisztálkodási szerek tették ki.

Egy TSA zár azonban távol tarthatja a tolvajt, hiszen időigényes a belsejébe bejutni, egy enyveskezűnek pedig mindenképp a gyors munkavégzés a fontos. Ha mégis csomag nélkül maradna, abban biztos lehet, hogy nem lesz egy sétagalopp kinyitni.

A honlapunkról megrendelt TSA zár gyárilag 0-0-0 kódú szokott lenni, a termékkel együtt kapott vagy az online platformunkon is részletezett leírásban pedig lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan kell beállítani az egyedi kombinációt.

A TSA zár nem nyílik ki magától, ha véletlenül a megadott zárkombinációra terelődnének a számok. Egy plusz gomb megnyomása is szükséges, csak így lehet a táska vagy bőrönd belsejébe jutni. Ha kérdése volna, nyugodtan keressen fel bennünket e-mail-ben vagy telefonon keresztül, mert igyekszünk azonnal megoldással szolgálni minden vásárlónknak!