Lefolyó duguláselhárítás házilag vagy profi mesterekkel

Ha a lefolyó duguláselhárítás házilag nem megy, szakembert kell hívni
Ha a lefolyó duguláselhárítás házilag nem megy, szakembert kell hívni

Amikor problémák adódnak egy háztartáson belül, fontos, hogy azokat hatékonyan megoldjuk. Ilyen háztartási gondok akadhatnak vízlevezető csövekkel. Cégünknél a duguláselhárítás árak kiváló arányban vannak az elvégzett munka minőségével. Nem számítunk fel kiszállási díjat és megpróbálunk maximum két órán belül a helyszínre érkezni. Vállalunk kondenzvíz cső tisztításától kezdve, mosdók, piszoárok és a WC kidugaszolásán keresztül, a csatorna fővezetékéig minden munkálatot, ami ezen a téren felmerülhet. Áraink, amelyek nem tartalmaznak ÁFÁ-t, 5.000 Forintnál kezdődnek és 14.500 Forintnál végződnek.

Látható tehát, hogy a duguláselhárítás árak elérhetőek bárki számára. Tudni kell, hogy minden ár, amit feltüntetünk a weboldalunkon fix, tehát nem változik esetenként. Ugyanazokkal az árakkal dolgozunk Budapest bármelyik kerületében, így tartjuk korrektnek. Vállalkozásunk családi, számunkra a pontos munka és az ügyfelek bizalma a legfontosabb célkitűzés. Több, mint tízéves tapasztalatunk garancia arra, hogy megbízható mestereink vannak.

Léteznek olyan esetek is, amikor nem kötelező szakképzett munkaerőt hívni, ha valami eldugult. Kis odafigyeléssel megoldható a lefolyó duguláselhárítás házilag, főleg ha nem olyan nagy a baj. Ilyen problémák lehetnek a kisebb eldugulások vagy a szifon eltömődése. Ha rendelkezünk WC pumpával, gumikesztyűvel, egy feltörlő ronggyal és van valaki a közelben aki segíthet, nekiállhatunk mi is a probléma megoldásához. Először is a mosogatókagylót kell félig feltölteni vízzel, hiszen a víz tömege hatékonyabbá teszi a pumpálást.

A másik dolog, ami elengedhetetlen a lefolyó duguláselhárítás házilag való véghezvitelénél, hogy a túlfolyó nyílást takarjuk le egy ronggyal és zárjuk le. Erre megkérhetjük azt a személyt, aki segíteni fog nekünk ebben a folyamatban. Egy másik probléma a szifon eldugulása lehet. Ezt egy gumikesztyűvel a kezünkön leszerelhetjük, kiengedhetjük egy vödörbe a szennyvizet, majd megtisztíthatjuk. Ezután visszaszerelhetjük és kipróbálhatjuk, hogy jól dolgoztunk. Ha nem sikerült, akkor forduljunk szakképzett segítséghez!