Mire jó a BCAA, mikor javasolt?

Esszenciális aminosavak

A rendszeres, intenzív edzés, a jótékony hatása mellett, igencsak megterheli a szervezetet, ezért szükség van a vitaminok kellő pótlására. Az esszenciális aminosavak fogyasztásával megfelelő mennyiségű fehérje vihető be.

Általában az emberek jelentős része elegendő mértékben fogyaszt például húst, halat, tojást, tejterméket. Ezekben az esetekben nem indokolt a kiegészítés. Viszont a diétázók és sportolók körében lényeges az ideális kalóriamennyiség, különben nem várt tünetek jelentkezhetnek. Többek között ilyen a fáradtság, az izomtömeg csökkenése, a teljesítmény hanyatlása. Az esszenciális aminosavak tökéletes alternatívát jelent erre. Nézzen utána alaposan és tudjon meg többet erről a kiváló lehetőségről! Pozitív hatásaként megemlíthető az immunrendszer erősítése is.

Vásárlás előtt mindenképp érdemes olyan összeállítás mellett dönteni, amelyik valóban minőségi. Az esszenciális aminosavak könnyedén megrendelhető az internetről, méghozzá a scitecgyor.hu online áruházból. Tegyen meg mindent az egészsége megőrzése érdekében!