Mitől annyira közkedvelt a Himedia Q10 Pro?

Himedia Q10 Pro

Modern világunk kiváló minőségű, nagy felbontású filmjeiért speciális eszközök felelnek, amelyekkel sokszor élethetűen megteremthető a mozis élmény minden része. Ezt képes garantálni a felhasználóknak a Himedia Q10 Pro médialejátszó. De pontosan miért is van erre szükség?

Manapság már egyre több a HD felbontású és a High Dynamic Range, tehát a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését biztosító tévé, projektor és egyéb kütyü. Régen azért nem voltak ezek annyira divatosak, mert a gondot az jelentette, hogy a meglévő kis mennyiségű ilyen filmet vagy videót nem lehetett ezekkel lejátszani. Szerencsére, néhány példány, akárcsak a Himedia Q10 Pro gondmentesen veszi az akadályt.

Ez azért van, mert ez a fajta rendelkezik beépített médialejátszó alkalmazással, amely a 4K HDR anyagok kezelését és feldolgozását is lehetővé teszi. Sok szakértő úgy tartja, hogy a Himedia Q10 Pro termék egy mérföldkövet jelent a médialejátszókat tekintve, ami értődik a magas nívóra, a precíz működésre és a huzamosabb ideig tartó strapabírásra is.