Pályázatfigyelő vállalkozásoknak: tényleg megéri?

Forráscentrum Pályázatfigyelő

A pályázati pénzek minden vállalkozásnak jól jönnek, ha képes elnyerni az összeget, bár azt tudni kell, hogy ez nehéz feladat. Nem mindig akkor van uniós pályázati kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna erre, ráadásul általában a kiíráshoz kell hangolnia a projektjét. A Forráscentrum Pályázatfigyelő weboldalán semmilyen kötelezettséggel nem jár az ingyenes pályázatfigyelés – csak egy regisztráció szükséges.

Rendkívül hasznos szolgáltatás ez, aminek köszönhetően a feliratkozott cégtulajdonosok biztosan nem maradnak le egyetlen kínálkozó lehetőségről sem. A szakemberek minden hónapban elküldik a pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet, ráadásul azonnal szólnak a vállalkozónak, amint valamilyen fontos esemény történik a területen. Ez olyankor történik, amikor új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg. Az e-mailt txt formátumban küldik ki, amiben megjelölik azt a hivatkozást, ahol elérhető az információ.

Azok a vállalkozók, akik feliratkoznak erre a szolgáltatásra, biztosak lehetnek abban, hogy nem veszítik el a lehetőséget, hogy komoly összegre tegyenek szert. Amennyiben megvan a kiírás és úgy dönt, hogy megpályázza, akkor sem kell másik céghez fordulnia, hiszen a Forrás Centrum Kft. munkatársai vállalják a pályázatírás feladatát is. A pályázatfigyeléssel ellentétben, ezt a munkát már sikerdíjas konstrukcióban végzik. Megbízható, tapasztalt szakértők dolgoznak ennél a cégnél, akik már eddig 13 milliárd Ft támogatást nyertek az ügyfeleiknek, közel 900 nyertes pályázattal. Forduljon hozzájuk és akkor nagy eséllyel az Ön vállalkozása is az uniós pályázatok nyertesei között lesz majd!

Ha egy profi pályázatíró készíti el a leadandó dokumentációt, akkor már eleve jobb eséllyel indul, mint a versenytársai. A dokumentumban egyszerűen nem lehet hiba, minden szempontból tökéletesnek kell lennie. Ezt az eredményt pedig csak egy tapasztalt, szakmáját tökéletesen ismerő pályázatíró érheti el, laikusok labdába sem rúghatnak. Azok a pályázatok mennek át a rostán, amelyeket profi pályázatíró készített.