Reálisnak számít a fordítás ára

Fordítások minden nyelvre

Amikor fordításra van szükség, akkor az ügyfelek egybehangzóan gyorsaságot és magas minőséget várnak el. A Lingomania Fordítóiroda teljes mértékben képes eleget tenni ennek a két feltételnek. A fordítás ára általában nem több, mint 1.80 Ft karakterenként. Ebbe az árba beletartoznak a szóközök is, akárcsak más fordítóirodáknál. A fordítás ára terjedelemtől és a munka típusától függően változhat. Nem mindegy, hogy műszaki, orvosi, normál, vagy valamilyen jogi szövegről van szó.

Akinek sürgősen szüksége van erre a szolgáltatásra, annak érdemes a Lingomaniát választania, hiszen a gyorsaság mellett, pontosságra is számíthat. Ez az anyanyelvi szinten beszélő fordítóknak köszönhető, akik ismernek minden speciális szókapcsolatot és kifejezést, ami ilyenkor elengedhetetlenül fontos a korrekt végeredmény érdekében. A fővárosban egy fordítás ára igencsak magas lehet, ám a Lingomania fordítóiroda gazdaságos választásnak számít, hogyha a gyorsaságot és a minőséget is figyelembe vesszük.

Az elkészült szövegek minden esetben lektoráláson esnek át. Ennek köszönhetően kiszűrhetők a legapróbb hibák is. A megrendelő személyesen is átveheti az elkészült dokumentumokat, vagy igényelheti e-mailben, bármilyen formátumban. A fordítás árával kapcsolatban, ingyenes ajánlatot lehet kérni a weboldalon található űrlap kitöltésével. A Lingomania az ország számos városában elérhető, ezért a fordító iroda Szeged területén is megtalálható. Ugyanúgy elérhető minden olyan szolgáltatás, mint a fővárosban is.

Ezért választani lehet többféle szakterület közül is. A jogi, üzleti, orvosi, általános fordítások néhány nap alatt elkészülnek. Egy nap alatt általában 6 oldal szokott elkészülni, természetesen kiváló minőségben, hiba nélkül. A fordító iroda Szeged városában már évek óta nagy sikerrel tevékenykedik, ezért örvend olyan hatalmas népszerűségnek a lakosok körében. Aki szeretne valamilyen vállalkozást indítani Csongrád megyében, annak a hasznára lesz a fordító iroda Szegeden a minőségi és gazdaságos szolgáltatásainak köszönhetően.