Roppant sokoldalú a Scheppach szalagfűrész

Scheppach szalagfűrész

Aki egy olyan fűrész után kutat, amelyik a különböző formák precíz vágást segíti elő, az a DenaKert shopban hamar megtalálhatja a tökéletes masinát. Ez a gép az a bizonyos Scheppach szalagfűrész. A cég már évek óta foglalkozik ennek és egyéb termékek forgalmazásával. Ezért itt nem csupán a szakértelem és a magas nívó adott, hanem a kifogástalan ár-érték arány is.

Legtöbb esetben a vásárlók ezt a három tulajdonságot keresik. A Scheppach szalagfűrész jó tulajdonsága a dekopírfűrészekkel ellentétben, hogy ezt az ember nem kell a matériában mozgassa, hanem a faanyagot tudja forgatni az egyenes mozgású fűrészlap mentén. A Scheppach szalagfűrész sokoldalúságát a leginkább az bizonyítja, hogy ezzel tényleg akármilyen faanyagot meg lehet munkálni.

Persze, mivel ebből is többféle van, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy melyik modellt tanácsos megvenni? A Scheppach szalagfűrész fajták közül a Basa 1 változat az egyik legkedveltebb. Ennek pozitívuma, hogy kompakt és professzionális. A szerkezet indukciós motorja 230V 50Hz teljesítményű, illetve az asztal alsó és felső részén háromgörgős szalagvezetéssel rendelkezik.