Sokat nyújtó Nordic Walking tanfolyam

Nordic Walking tanfolyam

Számtalan sport létezik, amit ki lehet próbálni, ha mozgásra vágyunk. Amennyiben nem elégszünk meg azzal, hogy egy zárt teremben izzasszuk ki magunkat alaposan, vagy egyedül futunk a parkban, akkor érdemes más irányban keresgélni. A Nordic Walking tanfolyam során, könnyedén megismerkedhetünk más emberekkel, akik kifejezetten szeretnek a természetben lenni. Gondolhatnánk, hogy egy olyan mozgásról van szó, amihez nincs szükség sok gyakorlásra, de valójában komoly felkészülést igényel. Nem véletlenül lett összeállítva a Nordic Walking tanfolyam.

Rá kell jönnünk, hogy milyen bot a leginkább ideális a mi esetünkben, és a tökéletes technikát is el kell sajátítani. Mielőtt belevágnánk, ismerjük meg az alapfeltételeket a meetingmyself.hu oldalon! Itt megtudjuk, hogy mire kell számítanunk a Nordic Walking tanfolyam során, és a javasolt felszerelést összegyűjthetjük már az első alkalom előtt. Vágjunk bele teljes meggyőződéssel ebbe a technikába, és olyat fogunk megtapasztalni, amire nem is számítottunk!

A kezdeti lépések megismerése után jöhet a komolyabb nekirugaszkodás. A Nordic Walking edzés alkalmával 6-7 kilométer lesz megtéve, ami alatt a betanult technikákat lehet kipróbálni és gyakorolni. Izom és idegerősítő a folyamat, ami még kiegészül koncentrációs, valamint egyensúlyi mozgáskoordinációval, majd a az egész végén egy levezető nyújtás zárja a sort. A Nordic Walking edzés Szentendre környékén a Pilisben zajlik. Pontosabb helyszínek a következők: Annavölgy, Dömörkapu, Sakanzen, Lajosforrás és Pilisszentlászló.

Számítsunk arra, hogy alaposan megmozgatjuk minden izmunkat! Érdemes bizonyos felszereléseket magunkkal vinni, aminek egyik fontos része a kellő mennyiségű és jó minőségű ivóvíz. Mivel a természetben zajlik a Nordic Walking edzés, készüljünk fel arra, hogy kapcsolatba kerülünk bizonyos élőlényekkel! Fontos lehet ezért a szúnyog és kullancsriasztó, ha nem akarunk kellemetlen csípésekkel hazaérkezni. Készüljünk fel mindenre és akkor nem érhet bennünket meglepetés! Fogadjuk meg a Nordic Walking edzés vezető tanácsait és így biztosan, csak a szép emlékekkel távozunk majd!