Sokszor nélkülözhetetlen a vízszerelő Újpest szívében is

Vízszerelés Budapest minden kerületében

Folyik a WC tartálya, esetleg csőrepedésből adódóan ázik a lakás? Teljes csőcserét szeretne beiktatni a tatarozás előtt? Ilyenkor és sok más alkalommal is nélkülözhetetlenné válik a vízszerelő Újpest szívében is.

Az itt található lakások csőrendszereit Závodszki Zoltán szerelőmester nagyon jól ismeri, így nem éri meglepetés a szerelés, javítás idején. A komoly problémák rendszerint éjjel és hétvégén bukkannak fel, ezért nagyon fontos, hogy olyan szerelőt keressen fel, aki nem nézi az időt, hanem azonnal indul segíteni.

Závodszki vízszerelő Újpest egyik legismertebb mestere, aki több mint 40 éve foglalkozik vizes problémák orvoslásával. Nem ismeretlen számára a fűtésrendszerek és bojlerek vizes meghibásodásai sem, de szívesen vállalja a mosógépek és mosogatógépek bekötését is.

Gyakori probléma a csapok meglazulása, amikor zavaró csepegés hallatszik éjjel-nappal. Egy jó vízszerelő Újpest minden csapját képes kicserélni, ha kell! Vegye fel vele a kapcsolatot, mert más kerületekben is szívesen vállal munkát!