Szettben is kapható a TORX kulcs

Torx kulcs

Otthonunkban is gyakran megeshet, hogy kisebb szereléseket kell végezzünk, azonban a megfelelő szerszámok nélkül az nem fog sikerülni. Egy egyszerű csavarhúzó sokszor nem elég, könnyen meglehet, hogy valamilyen TORX kulcs beszerzésére lesz szükség.

Ezzel a szerszámmal ugyanúgy kell bánni, mint a többi kulccsal, azzal a különbséggel, hogy másfajta csavarokat tudunk vele ki- és behajtani. A TORX kulcs beszerzése nem jelenthet gondot senkinek, mert akár szettben is meg lehet vásárolni az üzletekből.

A szettben különböző méretű kulcsok vannak, így szinte bármilyen csavarral tudunk majd dolgozni. Amikor ilyen vagy hasonló kulcsokkal dolgozunk, mindig figyeljünk arra, hogy ne sértsük meg a csavarokat, mert a nagy erőlködésben könnyen elkopik a fejük, ami után már nem fogjuk tudni kihajtani azokat.

Természetesen új TORX kulcs bármikor vásárolható, ha a régi elkopik vagy esetleg eltörik. Amennyiben a munkát mindig megfelelően végezzük és a szükséges szerszámokat használjuk, biztosan nem fogunk semmilyen problémába ütközni.