Színes szellőzőrács a fürdőszoba szellőztetésére

Szellőzőrács fürdőszoba

A fürdőszoba felújításakor sok apróságra is gondolnunk kell. Például arra, hogy hová kerüljön beépítésre a szellőzőrács fürdőszoba szellőztetése céljából. A különféle színekben kapható rács esztétikus külsővel rendelkezik és könnyen beépíthető bárhová. Egy szellőzőrács fürdőszoba esetében is fontos, hiszen nem csak a csatornaszag száll így tovább, hanem például takarítás után a klórszag is.

Mindenképp fontos figyelembe venni a szellőző méreteit, de ha még nem alakítottuk ki azt, akkor megvehetjük előbb a rácsot és ahhoz mérhetjük a nyílás nagyságát. Ha a fürdőszoba nagy, akkor több szellőzőrács beépítését is szorgalmazhatjuk. A fürdőszobákban a lefolyórácsokra is hangsúlyt kell fektetni. A webshopokban már nagyon olcsón lehet beszerezni a kör alakú vagy négyszögletes rácsokat. A nimbusz-ang.hu webshopban mindenképp érdemes szétnézni, ha a fürdő felújítása előtt áll. Itt garantáltan beszerezheti a legjobb kiegészítőket, alkatrészeket. A vásárlás virtuális felületen gyors és átlátható, a kosárba helyezett termékeket a kiszállítási cím megadásával lehet véglegesíteni. A rendelést utánvéttel vagy előreutalással lehet kifizetni. Amennyiben a mellékhelyiségben lehetőség van elhelyezni a mosógépet is, akkor érdemes átgondolni, hogy a mosógép leeresztő cső beépített legyen vagy sem. Ha az első verzióra teszi le a voksát a család, akkor a mosógép leeresztő cső összeköttetésbe kerül a csatornavezetékkel, így egyből a csatornába folyik a mosószeres vagy az öblítő víz.

Ha mindenképp szeretné, hogy a mosógép leeresztő cső szabadon maradjon, akkor a mosógépet kell a kádhoz vagy a WC-hez közel helyezni, hogy a csövet mosáskor bele lehessen helyezni. Egyes modellekhez már műanyag akasztó is jár, ami meggátolja, hogy a cső kicsússzon a WC-ből vagy a fürdőkádból. Ha már renoválásról is szó esett, a fürdőszoba csapjához és mosdókagylójához szükséges kiegészítők és alkatrészek is megtalálhatóak a Nimbusz ANG Kft. webáruházában. Mindenképp érdemes szétnézni és kiválasztani, valamint online megrendelni a szükséges termékeket.