Szőlőmag kivonat a panaszok enyhítésére

Szőlőmag kivonat

Igazi csodaszerként tartják számon és előszeretettel alkalmazzák külsőleg és belsőleg egyaránt. A szőlőmag kivonat rendszeres fogyasztásával megerősítheti a csontok szerkezetét, ezzel elkerülheti a csontritkulás esélyét. Kifejezetten előnyös azoknak, akik szív- és érrendszeri problémákkal, magas vérnyomással és koleszterinszinttel küzdenek.

Bármilyen formában is választja, például kapszula, olaj, tabletta vagy krém, megfelelő lesz minden tekintetben. A napi rendszeres alkalmazásával megőrizheti a szellemi frissességet, az öregedési folyamatokat pedig lelassíthatja, így a ráncok kialakulását is hátráltathatja.

A szőlőmag kivonat külsőleg a bőr ápolására tökéletes lesz, mivel hidratáló hatása van és magas vitamintartalommal rendelkezik. A benne található polifenolok közé tartozik a proantocianidinek, amelyeket gyulladás gátló, rákellenes és értágító anyagként tartanak számos.

Ha teheti, mindenképp szerezze be valamelyik fajtát, mert nem fogja megbánni! A megfelelő alkalmazás során, hamar kifejti jótékony hatásait.