Teljes mosoly a fog implantátummal

Kiemelkedő fogászati ellátás

Egyesek úgy félnek a fogorvostól, mint a tűztől. A rengeteg városi legendának azonban ma már nincs alapja. Bár még néhány évvel ezelőtt volt miért aggódni a fájdalmas beavatkozások miatt, de mára már kitűnő érzéstelenítőket használnak a fogorvosok.

Így az olyan beavatkozások, mint a fog implantátum, fájdalommentesen kivitelezhető, sőt, egy teljes mosoly helyreállítása nem vesz több időt igénybe, mint 72 óra. Ha ez még nem lenne elég, akkor mindennek a tetejében nincs gyógyulási időszak.

Nem kell heteket, hónapokat várni, amíg a fog implantátummal bármilyen táplálékot megrághatunk. Az azonnal terhelhető fog implantátum svájci találmány és már számos esetben sikeresen alkalmazták.

Ez nem más, mint egy titán csavar, amit a fogcsatornán keresztül az állkapocshoz rögzítenek. Erre a titán csavarra kerül fel a korona. A szemfogak és az őrlőfogak esetében is alkalmazható a fog implantátum. Többé nem kell a kínos pillantások miatt tartanunk, szégyenkeznünk, hogyha elmosolyogjuk magunkat, hála a fogpótlásnak, ami teljesen természetes fogsort eredményez.