Többféle csíráztató tál az Ökopolc kínálatában

Csíráztató tál

Ugyan a csírák önmagukban nem tudnák fedezni a napi vitamin- és tápanyagigényünket, azért még nagyon fontos részét képezik az egészséges táplálkozásnak és színesebbé, változatosabbá teszik az étrendünket.

A legtöbben üzletekben, bevásárlóközpontokban, bio boltokban szerzik be ezeket, azonban tudni kell, hogy megfelelő csíráztató tál révén, mi magunk is előállíthatjuk a finom és egészséges falatokat. A csíráztató tál azért fontos, mert csak általa kerülhetőek el a fertőzések és szennyeződések, valamint biztosítani tudja a kellő szellőzést és a vízpangás is megelőzhető vele.

Az Ökopolc oldalán többféle modell is megismerhető, illetve kedvező áron megrendelhető. A négyrészes műanyag változat 1499 Forintért, a kerámia pedig 2010 Forintért vásárolható meg, ugyanakkor kapható a kerámiából kétrészes verzió is, ami 1100 Forintba kerül. Tudni kell, hogy nem szabad a különböző magvakat keverni, ezért ha többfélét is szeretnénk csíráztatni, akkor több csiráztató tál is szükségeltetik, amit néhány kattintással könnyedén megrendelhet.