Valódi élményt nyújt a Sanotechnik zuhanykabin

Sanotechnik zuhanykabin

A modern kor elhozott magával egy sor kényelmi funkciót, de ezekért komolyan meg kell dolgozni, amit nem szabad elfelejteni. Ha már a nap jelentős részében az igát húzzuk valamilyen munkahelyen, akkor jóleső érzés, hogy odahaza a kényelem és feltöltődés vár. Ennek sajátos színtere a Sanotechnik zuhanykabin is lehet.

Ez a berendezés voltaképpen a tisztálkodást segíti elő, de ennél többre is képes. Különféle modelljei vásárolhatóak meg, ezek pedig eltérő képességekkel rendelkeznek. Választható olyan Sanotechnik zuhanykabin, amelyik a lazítást helyezi előtérbe hát-, láb- és derékmasszírozó fúvókákkal. A keverő csaptelepen keresztül, egyszerűen beállítható a kívánt vízhőfok.

A ventilátoros szellőztetés, de még a rádió hangszórók is jelen vannak a korszerű rendszerekben. Az ajtó kiváló szigetelést kínál, ezért nem kell tartani a víz kicsapódásoktól. A Sanotechnik zuhanykabin olyan élményt nyújt, ami többet jelent egyszerű testi megtisztulásnál, mivel a lelket is simogatja minden vízcseppjével. Tapasztaljuk meg minél gyakrabban ezt az élményt!