A finom és tápláló Scitec fehérje szelet

Scitec fehérje szelet

A sportolók és mindazok, akik rendszeres fizikai megterhelésnek vannak kitéve, a nap folyamán gyakran megéheznek. A Scitec fehérje szelet eredetileg azoknak lett kitalálva, akik olyan sportot űznek, ami az izom tömegnövelésre van kitalálva. Ők természetesen a testépítők, azonban magas fehérjebevitelre nemcsak nekik van szükségük.

A fehérjék vagy más néven proteinek, roppant hasznos anyagok az egész szervezet optimális működéséhez. A szénhidrátokkal ellentétben, gyorsan beépülnek az izomzatba, így nem alakulnak át zsírrá. Hosszú ideig jóllakottságot eredményeznek, így az ember nem nyúl szinte azonnal más élelem után.

A Scitec fehérje szelet tehát mindenkinek egészséges és nem utolsósorban finom. Kiváló reggeli, amikor éppen sietünk, desszertként is remek, továbbá a fogyókúrázóknak is ajánlottak a cukormentes változatok. A Scitec fehérje szeletet a legideálisabb edzés vagy testmozgás után elfogyasztani. Kedvező áron és nagy íz-választékban megrendelhető a scitecgyor.hu webáruházból gyorsan és egyszerűen.