A tökéletes ajándék: illóolaj válogatás hölgyeknek és uraknak

illóolaj válogatás

Valami különleges ajándékra vágysz? Vagy megajándékoznál valakit? Az illóolaj kiváló választás lehet, de tudunk még jobbat is. A hat darabos illóolaj válogatás különleges megjelenésű dobozban biztos, hogy minden szeretted szívét megörvendezteti. A doTERRA ősi olajok kollekcióját a letűnt idők kultúrái és civilizációi inspirálták.

6 olyan esszenciális olajat kapsz ezzel a válogatással, amelyeket a rég letűnt kultúrákban a jólét javítására használtak. Használd Te is őket! De lássuk, hogy mi is van a csomagban! Az ősi feljegyzések szerint, a mirha egy rendkívül értékes illóolaj volt, és volt, amikor aranyárban mérték.

Ma a parfümök egyik alapanyaga, és a vallási szertartások során a külső és belső egészségügyi hatások, előnyök miatt választják. A tömjén már az Újszövetségből is ismert, a babilóniaiak és az asszírok vallási szertartásokon használták, és az egyiptomiaknál is ismert volt.

Ez egy rendkívül sokoldalú egészségtámogató olaj, ami jót tesz a vérnyomás, az ízületi gyulladás vagy a légúti panaszok ellen is. A galbánumot az egyiptomiak használták füstölőként, és a halottak balzsamozására. A római és a görög civilizáció pedig szépségápolási termékekben, parfümökben használta. Hippokratész egyéb wellness célokra is.

A galbánum illóolajnak összetett, friss, zöld, földes, fás aromája van. A nyugtató masszázshoz ideális, hogyha kókuszbázisolajban kevered el. Tisztítószerként is alkalmazható és párologtatható is. Az izsóp, a menta család egyik ismert tagja, amit a görögök és a héberek szent gyógynövénynek tekintenek. Az Ószövetségből is ismert.

Balzsamos szuhar, Spanyolországból. Korábban parfümökben is megtalálható volt. Kifejezetten jó meditációhoz, már évszázadok óta használják erre a célra. Az illóolaj válogatás hatodik tagja a közönséges mirtusz, amit Korzikai Paprika néven is ismerünk. Tisztító szertartásokon használták a bibliai feljegyzések szerint, Krisztus előtt 600-ban már ismert volt.