Asztali vagy hordozható POS terminál: melyiket érdemes választanom?

hordozható POS terminál

A technológia őrült ütemben fejlődik, amivel elég nehéz tartani a lépést. Ugyanakkor fontos figyelni a részletekre és az innovációkra, mert ezek a mindennapi életet és sok esetben a munkát, átláthatóságot könnyítik meg. A modern eszközök révén a kereskedelem szintén felgyorsult. Egyre inkább afelé halad a világ, hogy a hagyományos bankjegyek feleslegessé válnak. Ez sokakat aggodalommal tölt el, mert ilyen formában globális kontrol alá helyezhetők népcsoportok, de a legtöbben mégis örülnek ennek, a kényelem miatt. Ami tény, hogy a fizetés ma már kevésbé bonyolult, mint volt.

Már csak matekból sem kell feltétlenül jónak lenni, hogy biztosan ne verjenek át senkit. Nincsenek felesleges váltások és macerás pénzfelvétel az automatából. Mindig bosszantó volt, ha az éppen akkor ürült ki, amikor leginkább szükség lett volna a pénzre. A számlák között manapság már egyszerű kapcsolat hozható létre. A vásárlás alkalmával tehát digitális adatcsere zajlik és így történik meg a kifizetés. Ehhez a vevő részéről egy bankkártyára van szükség, ami a fontos adatokat tárolja, az értékesítő pedig úgynevezett POS vagy bankkártya terminált kell fenntartson, ami elvégzi a műveletet.

A novopayment.hu weboldalon többféle asztali és hordozható POS terminált megtekinthetsz. De melyik éri meg jobban? A kínálat széles, tehát mindig a felmerülő igények tükrében érdemes válogatni. Az Asztali terminálok általában a nagy kereskedelmi intézményekben, boltokban szolgálnak a legjobban, ahol helyhez kötötten, általában közvetlenül a pénztárgép mellett találhatók. Ellenben kávézókban, teraszos vendéglátó helyiségekben, illetve az utazó árusok, futárok a hordozható rendszerekkel tudnak jól boldogulni.

Ha tehát fontos a mobilitás, akkor egyértelmű melyik kategória a nyerő. A POS terminálok mindegyike ugyanolyan megbízható és kiváló munkát végez. A Novopayment stabil rendszereket kínál, amik egyszerűen kezelhetők. A biztonságra kiemelt hangsúly fektetődik, így nem kell félni, mert az adatok jó helyen lesznek. A legelterjedtebb betéti és hitel mellett, még SZÉP kártya elfogadására is van esély. Minden további részlet a novopayment.hu oldalon található.