Az 5 legjobb olasz fagyizó Budapesten

Hisztéria olasz fagylalt

Fagylaltozni nem csupán a nyári hőségben szeretnek az emberek, ugyanis a különlegesen finom ízeket az év többi szakában sem nélkülözhetik. A fagylalt szerelmeseinek a Hisztéria olasz fagylaltját nem igazán kell bemutatni. Aki egyszer megkóstolta ezeket a különlegességeket, az többé nem fogyaszt másik fajta fagylaltot. Ez a családi vállalkozás az évek során ismert, többszörösen díjazott fagylalt nagykereskedelemmé nőtte ki magát, így rengeteg vendéglátóhely vásárol fagylaltot innen.

2023-ban már nemzetközi vizekre eveztek és elnyerték a Gelato Europe Cup harmadik helyezettjének járó elismerést. Ennek tükrében, nem csodálkozhatunk azon, hogy a termékeik rendkívüli népszerűségnek örvendenek a viszonteladók körében. A Hisztéria Fagylalttal nagyon sok vendéget el tudnak bűvölni, akik még több vendéget hoznak. A vállalkozásnak országos szinten, de a fővárosban is vannak állandó partnereik.

Budapesten a Kertvárosi kávézó és a Kerekerdő cukrászda forgalmazza a vállalkozás finomságait. Ezekbe a fagylaltozókba érdemes betérni gyakran, mert mindig különlegesen ízletes fagylaltokkal várják a vendégeket. Azonban megtaláljuk ezeket az ínyencségeket Szolnokon, Győrladaméron, Ecseren, Zebegényben, Szegeden, Hatvanban, Hegyhátszentjakabon, Hevesen és a tiszakécskei strandon is. A Hisztéria Fagylalt ízválasztéka teljes joggal nevezhető hatalmasnak. A szakemberek, a hagyományok méltó ápolása mellett, arra is törekednek, hogy az aktuális trendekkel lépést tartva, folyamatosan változzanak és megújuljanak.

Néhány dolog azonban állandó ennél a nagykereskedésnél, mégpedig a kifogástalan minőség és a megrendelőkkel szembeni rugalmasság, illetve segítő mentalitás. A vállalkozás minden tagja elkötelezett azon cukrászati értékek és trendek iránt, amelyek részben az olasz fagylalt hagyományaihoz kapcsolódnak, részben pedig jellemzik a modern kézműves fagylaltot. A hiszteriafagylalt.hu weboldalon megismerhetjük a cég történetét, a gazdag kínálatát, valamint felvehetjük velük a kapcsolatot rendelés céljából.