Az eredeti Pandora gyűrű felismerése

Pandora gyűrű

Ezek a termékek kielégítenek minden igényt, így mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot. A Pandora gyűrű készülhet aranyból és/vagy ezüstből.

A kiegészítők tökéletes ajándékok lehetnek. Ez a nagyszerű márka kézzel megmunkált és modern ékszerek kínálatát nyújtja, amelyek többek között drágakövekkel, ásványokkal, tenyésztett gyöngyökkel, valamint üvegekkel és fával vannak díszítve. Fontos tudni, hogy bár a cég mindent megtesz annak érdekében, hogy az ékszerei a jelölések által könnyen azonosíthatók legyenek, Önnek mégis nehéz megállapítani a különbséget az eredeti termékek és a másolatok között, mivel azokat is ellátják hasonló jelekkel.

Ahhoz, hogy eredeti Pandora gyűrű kerüljön birtokába, ellenőrizze az ékszer származását, jelölését, a minőségi védjegyét, hogy megállapíthassa a fém tisztaságát. A nagyobb darabokon, amelyeknek mérete megengedi, megtalálható a márka logója is, ami egy nagy O betű koronával. A kisebb méretű termékekbe sajnos ez nem fér bele, ezeken pedig egy ALE felirat található.