Az erotikus könyvek felépítése és jellemzése

Erotikus könyvek

A szórakoztató irodalmi alkotásokat több módszer szerint is osztályozhatjuk. A leggyakoribb csoportosítás mégis a műfaj szerinti szétválogatás. Vagyis beszélhetünk krimi irodalomról, sci-fi és fantasy alkotásokról, vagy éppen romantikus könyvekről.

Az erotikus könyvek nem képeznek külön kategóriát, ezt többnyire a romantikus alkotások közé sorolják. Az érzékiség ezekben a regényekben csak fűszerként van jelen. A fő témát nem testiség jelenti. Általában van egy jól meghatározható cselekménye a könyvnek, amelyek mentén futnak a szálak.

Az érzékiség csak még izgatóbbá teszi a történéseket. Az írók gyakran szőnek a romantikus szálak közé krimi vagy misztikus elemeket is, így az erotikus könyvek néha azoknak is élvezhetővé válnak, akik amúgy nem rajonganak a romantikus történekért.

Viszont, akik éppen az erotikus könyvek iránt érdeklődnek, azok nem fognak csalódni a Cor Leonis Könyváruház választékában. Maya Banks népszerű regényei mellett, más neves vagy kevésbé ismert, de nagyszerű írók alkotásai is felkerültek a polcokra.