Az őrzött betegszállító cégeknek semmi sem lehetetlen

őrzött betegszállító cégek

A magyar egészségügy és a betegellátás sajnos sok helyen fehér folttal küszködik, aminek legtöbbször az egyszerű civil emberek isszák meg a levét. Az Országos Mentőszolgálat munkatársainak leterheltsége miatt a segítségre szorulók utaztatása is sokszor akadozik. Öröm az ürömben, hogy hazánkban a magánjellegű őrzött betegszállító cégek már egyre inkább elterjedtebbekké váltak.

Ezek a társaságok 0-24 órában, az év bármelyik napján állnak a rendelkezésünkre, modern, kiválóan felszerelt mentőautókkal, profi ápolókkal a fedélzetükön. Legyen szó a szimpla kezelésre való szállításról vagy a háztól-házig kiterjedő segítségnyújtásról, esetleg a háziápolásról, a teljes körű szolgáltatás garantált.

Sőt, az olyan komplexebb feladatok sem jelentenek akadályt, mint a reptéri fuvar vagy a nagyobb rendezvény, illetve esemény egészségügyi biztosítása. A professzionális őrzött betegszállító cégek ráadásul nem csupán az ország területén végzik a munkájukat, de akár külföldi megbízatást is gond nélkül teljesítenek.