Bitfejek szettben kedvező áron

bitfejek szettben

Imbusz, torx, csillag, D-fejű, egyenes hornyú és még sokáig lehetne sorolni, hogy hányféle csavartípus létezik. Sokszor egy ilyen aprócska kötőelem is ki tud fogni rajtunk, hogyha nem tudjuk ki- vagy becsavarni.

Azért, hogy ez ne fordulhasson elő, a bitfejek szettben rendelhető változatát nem árt beszerezni. Kompakt megoldást jelent, hiszen nem kell minden csavartípushoz és mérethez külön szerszámot beszerezni.

Egyszerűen ki lehet matekozni, hogy például 10 féle csavar legalább 4 féle méretben kapható, ezekhez pedig 40 különböző méretű és típusú kézi csavarhúzóra lenne szükség.

A bitfejek szettben kaphatóak, kevés helyet foglalnak és rendkívül sokrétű munkavégzést tesznek lehetővé. Egy mozdulattal kicserélhetőek, ezért rengeteg időt takaríthatunk meg az olyan munkák alkalmával, amikor egyszerre többféle csavarral kell dolgoznunk. Honnan tudjuk, hogy mely bitfejek szettben számítanak jónak? Tulajdonképpen az online-szerszambolt.hu esetében nem létezik rossz választás, mivel kiemelkedő Yato, Milwaukee és Extol szettek közül rendelhetünk.