Ehető termésű citromfa eladó

citromfa eladó

Ön is egy olyan növény után kutat, amit hasznosítani is tud a mindennapokban? Nos, nem kell tovább keresgélnie! A citromfa eladó példánya könnyedén használható a gasztronómiában. Mint olyan sok növény és zöldség, a citrom is a mediterrán éghajlatról származik, eredetileg a Földközi-tenger térségében volt honos.

Manapság viszont már arra is van lehetőségünk, hogy a saját kertünkben termelhessük. Amennyiben belegondolunk, rengeteg süteménybe és ételbe kell citromhéjat használni.

Ha beszerzünk egyet a citromfa eladó darabjai közül és megfelelően gondozzuk azt, akkor akár rövid idő alatt saját, házilag gondozott citromot termelhetünk, aminek a héja permetszerektől mentes, ezáltal pedig felhasználható, fogyasztható.

Tulajdonképpen a citromfa gondozása semmilyen bonyolult feladatot nem igényel, ezért a laikusoknak is ajánlott. Csupán arra kell ügyelni, hogy a növény ideális hőigénye 15-20 Celsius fok legyen a téli időszak alatt, vagyis bent a lakásban kell tartani télen. Miután kint is felmelegszik az idő, kiültethetjük a kertbe.