Enzoani menyasszonyi ruha: melyek a kollekció legújabb darabajai?

Ön is jövőre készül férjhez menni? Még mindig nem találta meg a megfelelő esküvői ruhát? Ez esetben böngéssze végig a tianaeskuvoiruha.hu weboldal választékát! A tianaeskuvoiruha.hu linkjére kattintva megnézheti az Enzoani kollekció legújabb darabjait. Ha valakit megkérdeznek arról, hogy miért fehér színű a menyasszonyi ruha, akkor bizonyára azt a választ adja, hogy a fehér árnyalat a tisztaság és az ártatlanság, a szűziesség jelképe.

Azonban nagyon sokan nem tudják, hogy az 1800-as években fehér színű ruhákat csak akkor viseltek, hogyha gyászoltak. Akkoriban egy ara a fekete és a piros árnyalaton kívül bármilyen színes ruhában férjhez mehetett. A közhiedelemmel ellentétben, a fehér menyasszonyi ruha csak a második világháború után terjedt el. A különleges ruhaköltemény sokkal inkább az esküvők megszaporodásának számához és a textilipari cégekhez van kötve. A középkorban például egyáltalán nem lehetett olyan ruhákat viselni, amelyeket csak egyszer vettek fel az asszonyok, hiszen arra senkinek sem volt pénze. Még az arisztokraták és az uralkodók között sem volt ismert az ilyen szintű pazarlás.

Napjainkban kezdenek visszajönni a régies stílusok, hiszen a vintage és a modern világot sok esetben keverik egymással. Nem ritka a teljesen természetes anyagokat felhasználó vendégsereg sem. Manapság rengetegszer használnak olyan díszítéseket, amelyekhez üveget, madzagot, valamilyen drapériát és száraz virágokat alkalmaznak. A menyasszonyi ruha is egyre inkább csipkésebb és letisztultabb. Kevesebben választanak olyan modelleket, amelyek abroncsosak.

A webáruházban megtekinthető Enzoani esküvői ruha kollekció minden darabja ízléses és elegáns. Egy szép testen igazán jól mutatnak az abroncsot nem igénylő, kicsit sellőfazonhoz hasonló kivitelek. A BT19-03-as azonosított viselő típus például egyáltalán nem fehér. Inkább krémes árnyalatnak nevezhető. A különleges ruha az igazi hercegnős és a vintage stílusú szertartásokhoz egyaránt illik. Nézzen szét Ön is, hiszen lehet, hogy itt megtalálja álmai menyasszonyi ruháját!