Érzéstelenítéssel zajlik a hair transplant

Hajbeültetés fájdalommentesen

Igencsak sok kellemetlenséget okozhat egy népbetegségnek is mondható jelenség, a kopaszodás. Nem jár fájdalommal ugyan, viszont a szenvedő alany külsejét nemkívánatos módon eltorzíthatja, mert például a csak foltokban növő haj nem éppen szép látvány a külső szemlélőknek.

A hair transplant a mai modern technológiának köszönhetően rutinműtét, ráadásul árban is egyre inkább megfizethető. Budapesten is működik egy ilyen klinika, ami rendkívül felszerelt a korszerű eszközök tekintetében és ehhez mérten az orvosok felkészültsége is figyelemre méltó.

A hair transplant elvégzése során semmilyen fájdalmat nem érez a páciens. A beavatkozást minden esetben tapasztalt szakorvosok bonyolítják le. A hajbeültetés a FUE módszer révén történik.

A kliens még érzéstelenítőt is kap, hogy az apró tűszúrások sem érjék kellemetlenül. A hair transplant után nem keletkezik hegesedés, a mikro-sérülések pedig napokon belül begyógyulnak. A végeredmény látványos lesz, hiszen a szakrendelőben minden adott a sikeres hajbeültetéshez.