Fedett reptéri parkoló jégkár ellen

Fedett parkolóban biztonságos a parkolás

Akár üdülésről, kirándulásról, kulturális utazásról vagy üzleti útról van szó, az emberek leggyakrabban a repülőgépet veszik igénybe, mint közlekedési eszközt.

Érdemes tudniuk a reptéri parkoló szolgáltatásról azoknak, akik ilyenkor nagyon drága háztól-házig történő transzfert szoktak igénybe venni. Amennyiben valaki a saját autójával érkezhet és távozhat, óriási könnyítést jelenthet a számára.

Nem kell senkire várnia, mert a gépkocsija végig ott lesz biztonságban a kiindulási reptéri parkolóban, és csak annyi a dolga, amikor megérkezik a járata, hogy elsétál csomagjaival a kocsijához, és hazaindul. A költségek természetesen nem egyformák.

Ami a Liszt Ferenc budapesti repülőteret illeti, lehet választani terminálhoz közeli, őrzött, illetve fedett reptéri parkolóhelyek közül is. Utóbbi esetben, napi 500 forintos felárral kell számolni, ami igazán jutányos ajánlatnak mondható. Ily módon az utas távolléte alatt, az autója nem szenvedhet jégkárt, de az esőzések és a napsütés ellen is védett lesz.