Fekete kilincs a kültéri nyílászárókra

Kilincsek többféle színben

Az ajtó legfontosabb része a fogantyú, aminek fontos szerepe van a kinyitás és a becsukás során. Ezek a termékek többféle formában és színben is elérhetőek, annak függvényében, hogy milyen alapanyagot használnak fel a gyártás folyamán.

Leggyakoribb az ezüstszínű és a fekete kilincs, de még számos változatban elérhetőek. Formájában megemlíthető a klasszikus és a rozettás modell. Készülhetnek rézből, rozsdamentes acélból és kovácsoltvasból.

A Maestro gyártó 5 év jótállási időt vállal a színvonalas termékeire. A profin megmunkált gyártmányok ékes díszei lehetnek az otthonának, de nagyon feltűnő lehet egy oda nem illő fekete kilincs beépítése, ha a lakásban lévő színkombinációk eltérőek.

A termék beszerzése előtt célszerű eszmecserét tartani egy hozzáértő szakemberrel, aki pontos instrukciókkal szolgál. Megemlíthetőek csak kimondottan kültéri vagy beltéri használatra szánt szerkezetek, amelyeknek gyártása eltérő módon készül. Egy garázs vagy fészer ajtajára illik a fekete kilincs, ami nem annyira sérülékeny, mint hagyományos társai.