Feltétel nélküli szeretetet adó cukiság

Cukiság minden napra
Cukiság minden napra

Biztosan megesett már Önnel is, hogy egy fáradalmakkal teli nap után hazaérve, kedvenc kisállatát a kezében simogatva, bizony a helyébe kívánta magát. Egy cukiság mindennapjainak irigylése teljes mértékben érthető, hiszen ezek a lustaságok reggeltől-estig a kényelemben fürdenek.

Amíg mi a reggeli álmos sietségben folyton elfelejtjük, hogy hova is tettük a fejünket, cicáink kecses mozdulatok közepette nagyot nyújtóznak, komótosan végigvonulnak a konyha bútorzatához sündörögve és csak a jól megérdemelt ételre várnak.

Voltaképp életük jelentős részét a játék, alvás, evés tölti ki, de főbb tevékenységeik közül mégiscsak a lustálkodásra a legfogékonyabbak. Amikor gazdájuk hazatér, otthon várja egy feltétel nélkül szerető jószág, aki szintén csak szeretetre vágyik. Esténként a tévézés közben megnyugtató érezni, ahogy a kezünk alatt henyélő szőrpamacs egyenletesen lélegzik és ha ujjainkkal megcirógatjuk, még dorombol is. Persze egy ilyen cukiság sem mindig csak alszik, hiszen a játékos oldala is gyakran megmutatkozik.